Stocker Punkt Try Sko Brogues 1290 Nappa Sort 46 4KcrA4J

B00UL1JFEA
Stocker Punkt Try Sko Brogues 1290 Nappa Sort, 46
  • øverste: læder
  • lukning: snørebånd
Stocker Punkt Try Sko Brogues 1290 Nappa Sort, 46

Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen for dig. Du accepterer ved at fortsætte.

OK, det er forstået. Læs mere om vores brug af cookies.
GODTSKOLEBYGGERI.DK - Undervisning i sunde rammer
Gem side ved at oprette dig som bruger her
Skolens opgave er at formulere fælles holdninger og ønsker til byggeriet, som kan være input til byggeudvalgets beslutninger og arkitektens arbejde. God forberedelse giver større indflydelse.

Hvad vil I med skolen?

Byggeriet kan blive en anledning til, at I får diskuteret jeres fælles holdninger til pædagogik, læringssyn, samarbejdsformer, tværfaglighed osv. Alt sammen forhold, der har betydning for, hvordan de nye rum skal udformes og indrettes.

Arkitekten får nemlig det bedste udgangspunkt, hvis I på skolen kan beskrive præcis, hvad der skal foregå i rummene: Hvordan vil I undervise? Hvilken adfærd og pædagogisk praksis vil I gerne fremme? Hvordan skal rummene fungere i det daglige - også i forhold til fx rengøring og fleksibilitet?

Mange forskellige holdninger

Det er skoleledelsens opgave at få alle med i diskussionen: Lærere, elever og studerende, rengøringspersonale, pædagoger, pedeller og HK’ere - og måske forældre, støttekreds og eksterne brugere fra foreninger og lokalsamfund.

Spørgsmål til overvejelse:

Generelle erfaringer

Metoder i samarbejdet

Den fælles proces på skolen kan omfatte mange forskellige aktiviteter: Workshops, interne møder, temadage, studieture osv.

Læs mere om redskaber og metoder .

En god proces vil være afhængig af, at I sætter den nødvendige tid af, og at I kan udpege en eller flere ankerpersoner, som har interesse, viden og ressourcer til at gå dybt ind i opgaven på alles vegne.

Kom tidligt på banen

Folk uden erfaringer med store byggerier, bliver ofte overrasket over, hvor tidligt i processen de vigtigste beslutninger bliver taget.

Erfaringer fra mange skolebyggerier viser, at skolens ansatte og ledelse ofte bliver inddraget for sent og for tilfældigt - og at de derfor ikke får den indflydelse, de havde håbet.

Læs mere om, hvordan I som brugere kan få indflydelse .

Eksempel: 7. Tilkøb af services –

For ved f.eks illustrationer, hjemmeside design mm spiller udtrykket en stor rolle, og der kan det dyre design konvertere meget bedre, end det billige. Her kan du let spilde mange tusinde kroner på ingenting.

8. Forsikringer – Hvornår har du sidst tjekket, om dine erhvevsforsikringer, f.eks forsikring af varelageret? Hvis du ikke jævnligt tjekker markedet ender du med at sove fast i en aftale med dit nuværende forsikringsselskab, men hvor dine fordele bliver mindre og mindre.

8. Forsikringer –

Ligesom ved bank er det nødvendigt, at du årligt tjekker dine forsikringer, og sammenligner dem med priserne i markedet. Du kan let hente mange tusinde kroner i besparelser, enten ved at forhandle med dit forsikringsselskab, eller hvis du skifter til et andet selskab med et bedre tilbud.

Læs også: Hvordan forhandler du dig til en god handel?

9. Fragt og shipping – Når du sender pakker, kan du tit forhandle dig til gode aftaler, eller du kan benytte nogle af de services, som der findes. Her kan du spare nogle nemme kroner. Men de helt store penge er at spare på de varer, som du skal have fragtet hjem.

9. Fragt og shipping –

Her skal du tjekke, om det kan betale sig at benytte leverandørens løsning, eller om du selv bør arrangerer fragten. Især på fragt fra f.eks Kina er der store besparelser at hente, hvis du gør det korrekt.

10. Alt det andet – Ud over disse punkter er der rigtig mange andre steder, hvor der kan spares penge. Det gælder både ved ansættelsen af de rette medarbejdere, på varmeregningen, på lys ved at benytte de rigtige pærer, på computere og elektronik ved at købe de rigtige enheder fra start osv.

10. Alt det andet –

Som selvstændig er det super vigtigt, at du hele tiden har øje på omkostningerne, da det er her, du kan skille dig ud fra konkurrenterne. %%Sidebar-1%%

Flere artikler

Anders Hahn Madsen

Anders er medstifter og marketingchef hos Saxis, og er efterhånden en erfaren blogger. Hvis du har idéer til hvad næste blogindlæg skal handle om, så send ham en mail, på ahm@saxis.dk.

Skriv et svar

Saxis Virksomhedsbørs

er Danmarks største handelsplads for køb og salg af virksomheder.At annoncere på Saxis Virksomhedsbørs er gratis, og du er anonym så længe du ønsker det.

For annoncører

OldTrafford.dk

OldTrafford.dk er Danmarks største Manchester United-website. Siden 26. juni 2003 har vi leveret over 5nyheder hver dag om Manchester United.

Hver måned besøger op imod90.000 unikke brugere hjemmesiden, hvilket genererer over 1,5 millioner sidevisninger.

Du kan også følge med i vores nyhedsstrøm på både Facebook og Twitter .

Der er blevet skrevet 27.028 artikler siden 26. juni 2003.

Følg OldTrafford.dk alle de rigtige steder

  • #OTDK